Детски панаир София 2014

Изтеглете програмата от тук!


Детски панаир 6

Изтеглете програмата от тук(PDF - 4,2 Mb)


Детски панаир Враца

Изтеглете програмата от тук!

Детски панаир 2013

Елате да се забавляваме заедно на Детски панаир на 1 и 2 юни!

Изтеглете програмата от тук(PDF - 4,6 Mb)

Изтеглете програмата за сцената от тук

Вижте демото тук

Детски панаир 4

22-23 септември 2012

Изтеглете програмата и картата от тук(PDF - 5,4Mb)

 

Детски панаир Бургас

Изтеглете програмата от тук(PDF - 2,5Mb)

Изтеглете демото от тук(PDF - 4,1Mb)

Еasyart fest 2

Очаквайте Еasyart fest 2 на 16.06.2012г. от 11 до 22 ч. в парка на Съветската армия!

Изтеглете демото от тук(Flash - 1Mb) и програмата от тук(PDF - 1,5Mb)

Детски панаир 3

Изтеглете програмата от тук(PDF - 16Mb)

 

Изтеглете картата от тук(PDF - 11Mb)

ОТВОРЕНА ПОКАНА ЗА ПРОЕКТИ – Европейски месец на фотографията в София, 2012 г.

 

Фондация Easyart и Френският институт - организатори на “Европейски месец на фотографията в София, 2012 г.”, отправят отворена покана за проекти за Програмата в рамките на събитието. Събитията от програмата на “Европейски месец на фотографията в София, 2012 г.” ще се проведат в периода от 1- 30 ноември. 

 

КАКВИ ПРОЕКТИ МОГАТ ДА КАНДИДАТСТВАТ?

Приемат се проекти в областите на сребърната и цифровата фотография, както и произлизащите от нея мултивизия, видео, сканография или каквато и да е фотографска техника. 

 

КОЙ МОЖЕ ДА КАНДИДАТСТВА?

Отворената покана има широк диапазон. Могат да кандидатстват индивидуални артисти, организации, куратори, български и чуждестранни лица. Проектите не трябва да са били излагани в София-град, както и да не са по-стари от 2011 г. 

За да кандидатствате, изпратете до 25 юни 2012 г. изображения или видео с обяснителен текст към тях на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на адрес: София-1618, Павлово, ул. „Деспот Слав”, №14А, ап. 4, за Алберто Стайков. 

Селекцията ще бъде направена от организаторите и кураторския екип до 15 август 2012. 

 

СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА КАНДИДАТУРИ – ДО 25 ЮНИ 2012 г. 

 

ПРОЕКТИТЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗГЛЕДАНИ И ОДОБРЕНИ ДО 15 АВГУСТ 2012 г. 

 

ЛИНКОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ МЕСЕЦ НА ФОТОГРАФИЯТА СОФИЯ, 2012 г.  

http://www.easyartbg.com 

http://www.facebook.com/emfs2012 

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ 

Станка Желева – 0879387141 – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  

Алберто Стайков – 0899907399 – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  

Еasyart fest 1

Еasyart fest 1 вече е факт. Той се проведе на 26.08.2011г в парка пред паметника на Съветската армия и предостави на младежите възможността да се включат в различните арт ателиета, спортни състезания, интерактивни игри и сцена за пърформанси . Също така поканихме за наши партньори ателиета, културни институции и организации, които работят с и за младите хора, за да поощрим тяхното участие и промотираме дейността им. Easyart fest беше посетен от много млади хора, които в рамките на един цял ден рисуваха графити, участваха в уоркшоповете за ди джеи и бийтбоксъри, играха баскетбол, правиха си прически, бижута и дрехи, готвиха, пяха, танцуваха, констроираха, твориха и се забавляваха заедно с нас. 

Събитието се хареса на всички ученици, които с радост ще се включат и в следващия фестивал, който бихме искали да организираме през пролетта месец юни и през есента септември на 2012г

Детски панаир 2

Детски панаир 2 се проведе на 17 и 18. 08.2011г. и имаше за цел да е още по – интересен и вълнуващ и разбира се да достигне до още повече хора. Детски панаир 2 успя да изпълни всички свои цели, като този път ателиетата, спектаклите и игрите, които бяхме подготвили бяха над 40. Голямото разнообразие в програмата ни, добрата организация и топлото отношени наистина впечатли всичките над 10 000 хиляди посетители, които с нетърпение очакват следващото издание на Детски панаир, което искаме да се проведе през пролетта месец юни и месец септември на 2012г.

Детски панаир 1

Първият Детски панаир, който се проведе на 4 и 5.06.2011г. пожъна огромен успех. Посетителите имаха възможност да избират между 25 различни прояви под формата на арт ателиета, спортни състезания, много музика , танци, игри за най –малките и уоркшопове за по – големите. В рамките на 2 дни нашият панаир беше посетен от над 6000 хиляди души, които заедно с нас твориха, споделяха и се забавляваха. 

Интересът към това събитие продължи и след неговия край. И досега с нас се свързват очаровани родители и деца , които са жадни за още подобни мероприятия.